AS-BIOX-5

Ultrazvočna raztopina za čiščenje dihalnih aparatov, potapljaške opreme in življenjskih podpornih sistemov omogoča hitrejši in učinkovitejši proces čiščenja.

Strokovna formulacija za odstranjevanje masti, olj in kontaminacij kisika pri dihalnih aparatih, potapljaški opremi in življenjskih podpornih sistemih. Varno za uporabo na poslikanih, kromiranih ter tekstilnih predmetih, kot tudi železnih, jeklenih, bakrenih, medeninastih in aluminjastih predmetov.Nestrupena, varna in nevnetljiva tekočina. Odobreno s strani Lloyds Register ladijskega prometa za pošiljanje kisikovih dihalnih sistemov, in ima N.A.T.O. Kodificirane številke za čiščenje M.O.D. Potapljaške in dihalne opreme V ULTRAZVOČNIH ČISTILCIH. Ta tekočina NI skoncentrirana, preprosto napolnite rezervoar ultrazvočnega čistilca samo s to tekočino. Priporočena delovna temperatura tekočine za čiščenje je med 40 in 80°C. Po čiščenju sperite vse elemente z čisto vodo. Menjajte tekočino za čiščenje redno ko ta postane umazana.

Zaradi svoje močne formulacije je ta koncentrat odličen za odstranjevanje umazanije, oksidacije ali druge madeže. ASonic ultrazvočni čistilni koncentrati so namenjeni ne le za strokovno / industrijsko uporabo, temveč tudi za uporabo za hobi. Ta koncentrat je varen za uporabo na številnih materialih, vendar vam priporočamo, da preizkusite vse ultrazvočne čistilne koncentrate pred novo aplikacijo na materiale, ki jih čistite prvič, ali pa nas kontaktirate za dodatne informacije

povpraševanje
ZAPRI

Drugi izdelki iz te kategorije

Prikaži vse izdelke
ASONIC  AS-BIOX- 1L

AS-BIOX- 1L

Ultrazvočna raztopina za čiščenje dihalnih aparatov, potapljaške opreme in življenjskih podpornih si...

več o izdelku
ASonic ASonic PRO 50 ultrazvočna kopel

ASonic PRO 50 ultrazvočna kopel

Čiščenje potapljaške opreme je z ultrazvočno kopeljo enostavno, hitro in temeljito. Mikro...

več o izdelku
ASonic ASonic PRO 30 ultrazvočna kopel

ASonic PRO 30 ultrazvočna kopel

Čiščenje potapljaške opreme je z ultrazvočno kopeljo enostavno, hitro in temeljito. Mikroskopsko m...

več o izdelku
MARES CRUISE ATTACK TITAN RED

CRUISE ATTACK TITAN RED

Opis Zelo varnostna, vodoodporna in prostorska torba ...

več o izdelku
BTS Suex Northern Diver Apeks Tecline

Kontakt

REEF d.o.o.,

Vipavska c. 54,

Rožna Dolina,
5000 Nova Gorica

 

 

+386 (0)51 687 210