QUAD

Potapljaški računalnik Quad Scuba ima velik, lahko berljiv zaslon s tremi vrsticami informacij "Jumbo Size", zaradi česar je še bolj viden kot drugi potapljaški računalniki. Štirje gumbi zagotavljajo intuitivno upravljanje in se med potopom zrcalijo za enostavno navigacijo. Zgornja dva gumba prikazujeta informacije o globini, medtem ko spodnja gumba prikazujeta informacije o kisiku, vse v jasni in razumljivi obliki.

 

Potapljaški računalnik Quad Scuba Dive Computer na koncu potopa prikaže poseben "minilog" z izmenjujočimi se informacijami o največji globini, povprečni globini, času potopa in uporabljenem plinu, kot tudi klasične podatke o nenasičenosti, prepovedi letenja, CNS, in površinski interval. Izboljšano je bilo tudi prileganje računalnika, z možnostjo namestitve bungeeja za tiste, ki imajo raje to rešitev.

 

Potapljaški računalnik Quad Scuba je na voljo v štirih barvah in vključuje nova "kompaktna" navodila za uporabo, natisnjena v 20 jezikih, zaradi česar je preprosta za uporabo in razumevanje.

 

Quad lahko prenaša podatke iz dnevnika in prejema posodobitve vdelane programske opreme. Z uporabo programa Mares Dive Organizer Program (PC) in v povezavi z vmesniško sponko in kablom USB Dive Link 2 je mogoče podatke prenašati med Quad in programom Dive Organizer.

 

Druga možnost je, da Mares Bluelink Pro uporablja nizkoenergijsko tehnologijo Bluetooth za neposredno komunikacijo z aplikacijo Mares ali aplikacijo MySSI za prenos podatkov iz dnevnika in posodobitev vdelane programske opreme na vaše pametne naprave (Bluelink Pro ni mogoče uporabljati z računalnikom/MAC za prenos podatkov).

 

*Dodatki Dive Link 2 in Bluelink Pro se prodajajo ločeno.

 

Lastnosti:

  • velik in jasen prikaz podatkov,
  • "Runaway Deco Alarm", ki uporabnika opozori, ko ostane na trenutni globini, bo povzročil znatno povečanje obveznih deco stopenj,
  • "Deco Dive Planner" z vnosom površinskih intervalov, ki se prilagaja potrebam uporabnika,
  • možnost ogleda časa potopa, vključno s sekundami,
  • zmožen več plinov,
  • zrcalna funkcija gumbov med potapljanjem,
  • podaljšana življenjska doba baterije, ki jo lahko zamenja uporabnik (za zamenjavo baterije se obrnite na lokalnega prodajalca Mares. Glejte Mares Locator),
  • baterija: CR2450.

 

Koda izdelka: 414134

povpraševanje
ZAPRI

Drugi izdelki iz te kategorije

Prikaži vse izdelke
 LED TANK MODULE 2.0

LED TANK MODULE 2.0

LED Tank Module 2.0 je oddajnik tlaka v rezervoarju, zasnovan za neprekinjen prenos podatkov o tlaku...

več o izdelku
 PUCK 4

PUCK 4

Izboljšajte svojo podvodno izkušnjo s potapljaškim računalnikom Mares Puck 4, spremljevalcem s števi...

več o izdelku
 QUAD CI

QUAD CI

Potopite se v napredne funkcije tega zračno integriranega potapljaškega računalnika Mares za n...

več o izdelku
Heinrichs Weikamp Garmin Santi Divesoft Fourth element

Kontakt

REEF d.o.o.,

Vipavska c. 54,

Rožna Dolina,
5000 Nova Gorica

 

 

+386 (0)51 687 210